Wil jij samen met ons het verschil maken?

 

Sammen groeit, steeds meer opdrachtgevers weten ons te vinden voor mooie opdrachten op het gebied van financiële coaching en training. Daarom zoeken we een nieuwe coach in (Zuid) Limburg.

 

Wie zoeken we?
Wij werken graag met je samen als je  een enthousiaste, gedreven en empathische financieel coach bent en mensen begeleidt bij het vinden van een oplossing voor hun financiële zorgen/problemen. Je maakt graag contact op verschillende niveaus in verschillende settings. Je bent zelfstandig ondernemer, of bereid dit te worden, en vindt het leuk om met andere coaches/ondernemers kennis en ervaring uit te wisselen.

Voor ons is jouw onafhankelijkheid, zelfstandigheid en focus op de doelgroep en aard van de werkzaamheden heel belangrijk. Daarom zoeken we géén bewindvoerder, financieel adviseur of iemand die op een andere manier financiële diensten biedt. Wel heb je een gedegen financiële achtergrond op HBO-niveau, ben je Kiwa SHV-gecertificeerd en heb je een auto.
 

Wie wij zijn?
Wij zijn Natasja, Pauline en Micha van Sammen Financiële coaching.
Wij willen samen met onze opdrachtgevers en medewerkers die we coachen het verschil maken. Dit verschil, groot of klein, kan levens veranderen. Zo zorgen we ervoor dat medewerkers hun financiën weer op orde krijgen, lekkerder in hun vel zitten en werkgevers weer blije medewerkers hebben.
Dit doen we samen met onze assistent Amanda en de andere coaches Hilde Oosten, Renske Hoornstra, Cinthia Zijderveld en Marianne Müller. En binnenkort misschien samen met jou?
 

Spreekt jou dit aan?
Wil jij je als zelfstandige aan ons verbinden? Laten we dan contacten en (telefonisch) een kop koffie met elkaar gaan drinken. En wie weet ga jij binnenkort aan de slag bij een van onze opdrachtgevers. Mocht je nu al meer willen weten, neem dan contact op met onze assistent Amanda Both via telefoonnummer 088 6606200.
Wie weet tot snel!