Sammen nieuws

Financieel inzichtgesprek maakt medewerkers ONVZ meer duurzaam inzetbaar

Een financieel inzichtgesprek met een Nibud-coach geeft medewerkers inzicht in hun financiële situatie bij verandering. Wat zijn bijvoorbeeld de financiële gevolgen als ze die gedroomde fotografie-opleiding gaan doen? ONVZ biedt zijn medewerkers deze gesprekken. Pauline Mulder is een van de Nibud-coaches die deze gesprekken voert. Opdrachtgever Marion Zieck van ONVZ vertelt over de eerste ervaringen in deze blog.

Opluchting bij werknemers Bilfinger na hulp Nibud-coach

Opluchting bij werknemers Bilfinger na hulp van Nibud-coachIndustrieel dienstverlener Bilfinger biedt werknemers die een loonbeslag hebben en er zelf niet meer uitkomen, gesprekken met een Nibud-coach aan. Na een gesprek of twee is er al licht aan het eind van de tunnel! Bilfinger zorgt voor haar medewerkers uit oogpunt van bedrijfsveiligheid, verzuimpreventie en goed werkgeverschap. Drie goede redenen om aandacht te besteden aan medewerkers met financiële zorgen. Sammen verzorgt deze coachingstrajecten als Nibud-coach. Lees hier het volledige verhaal.

Financieel fitte medewerkers in de beveiliging

Afgelopen dinsdag een presentatie mogen geven over 'Financieel fitte medewerkers' bij de regiomiddag Beveiligingsbranche “De vitale beveiliger” in Dordrecht Gemiddelde waardering van de middag was een 7,5! Er volgen meer bijeenkomsten. Dus werk je als hr-professional of leidinggevende in de beveiligingsbranche? Kom op 26 juni naar Zwolle? Of in het najaar naar Eindhoven of Arnhem? Meer informatie: https://www.beveiligingsbranche.nl/werken/

Uitgelicht nieuws
Recent nieuws
Archief

Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp