Graag stellen wij u voor aan onze specialisten

 

De coaches van Sammen kunnen en doen veel. Maar wij zijn van mening dat je moet doen waar je goed in bent en wat je leuk vindt. Het andere werk moet je aan andere specialisten overlaten. Die zijn daar namelijk goed in. En samen weten we een heleboel.
 

Wij werken met een aantal specialisten samen om de medewerker én de werkgever optimaal van dienst te kunnen zijn. De partners zijn geselecteerd op hun werkwijze, grondhouding ten aanzien van hun dienstverlening en de prettige samenwerking.

Bij deze stellen we onze specialisten graag aan u voor.
 

Koerhuis-Kersten, familierechtadvocaten en mediators

Bij Koerhuis-Kersten werken wij vooral samen met Rita Kersten. Rita is scheidingsmediator, overlegscheidingsadvocaat, familierechtadvocaat en partij-adviseur. Zij heeft ruime ervaring in de behandeling van alle juridische en financiële consequenties die verband houden met een echtscheiding, zeker ook als bij de scheiding een onderneming betrokken is. Eén brief van Rita kan genoeg zijn om het traject de goede kant op te krijgen. En dat scheelt tijd en geld.

 

BOBEST

Soms is een belastingaangifte lastiger dan wij samen met de medewerker kunnen verwerken. Denk aan een belastingjaar waarin een woning verkocht en aangekocht is, er een scheiding of een overlijden speelt. Bob en Esther Oosterman uit Apeldoorn verzorgen dan voor onze cliënten de belastingzaken, waarna de medewerker deze het volgend jaar weer zelf kan doen. Hierdoor weten wij zeker dat de aangiften goed gedaan zijn en er geen onverwachte vorderingen van de Belastingdienst kunnen komen.

Comminz

Comminz is helder over later. Zij helpen medewerkers met financieel inzicht ter bevordering van hun arbeidsmobiliteit. Soms ervaren zij dat schuldenproblematiek de mobiliteit danig in de weg zit. Dat is het moment waarop zij Sammen inschakelen. Wanneer Sammen vanuit een werkgever een verzoek om financieel inzicht krijgt, dat verder reikt dan Sammen kan bieden, verwijzen wij door naar Comminz.  Op deze manier kunnen zowel Sammen als Comminz de werkgever op het gebied van financiën op de werkvloer helemaal van dienst zijn.


Sociaal.nl

Helaas kunnen niet al onze cliënten die baat hebben bij schuldhulpverlening (meteen) terecht bij de gemeente. Daarom heeft Sammen een samenwerking met Sociaal.nl, een landelijke schuldhulpverleningsorganisatie die zowel msnp- als wsnp-trajecten kan uitvoeren. Deze organisatie kan een aanvraag snel in behandeling nemen, waardoor een cliënt eerder duidelijkheid heeft over de mogelijkheden voor schuldhulpverlening en een betere financiële toekomst. 

Contact 

 

Sammen
Apeldoorn, Breda, Delft
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp