Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp

Serious game 'Voor één dag arm'

Doelgroep
HR-adviseurs, leidinggevenden, beleidsmakers. 

Duur game

Twee uur

Inhoud serious game

Tijdens de serious game 'Voor 1 dag arm' laten we HR-adviseurs, managers en beleidsmakers ervaren hoe je in financiële problemen kunt raken en wat er dan allemaal op je afkomt. Een ogenschijnlijk financieel stabiel echtpaar komt ineens voor een aantal financiële uitdagingen te staan. De deelnemers aan de game mogen deze uitdagingen oplossen.
 

Rode konen en verhitte discussies tot gevolg. Een aantal reacties van deelnemers: 'Goh, ik wist niet dat het zo erg kon zijn' 'Gebeurt dit echt in de praktijk?' 'Dit is wel heel erg verhelderend en verandert mijn perspectief op deze problematiek'.
 

De game duurt een uur en daarna kan verder op financiële problemen op de werkvloer ingegaan worden. Wie had er gelijk? Wat zijn de conclusies en wat betekenen deze voor mogelijk beleid ten aanzien van medewerkers met financiële zorgen?

Lijkt het u wat om de serious game aan uw collega's aan te bieden of past het onderwerp bijvoorbeeld in een congres of thema-bijeenkomst? Neem contact op met Micha Aarts om de mogelijkheden te bespreken.

Groepsgrootte

Minimaal 6 en maximaal 30 deelnemers.