Special over loonbeslag

25.04.2017

Mei. Vaak een maand waar veel medewerkers naar uitkijken omdat het vakantiegeld overgemaakt wordt. Een welkome aanvulling op het inkomen! Maar mei is ook de maand dat deurwaarders een record aantal loonbeslagen leggen. Ook zij weten dat nu het vakantiegeld wordt uitbetaald.Je bent als werkgever verplicht om de deurwaarder te informeren, te bewaren en af te dragen. 

 

Sammen heeft een special samengesteld met alle belangrijke informatie die u als HR-adviseur of salarisadministrateur moet weten over loonbeslagen. Klik op de afbeelding hieronder om de special te lezen. 

 

 

 

Please reload

Uitgelicht nieuws

Sammen en Comminz partners van FNV Metaal

09.06.2020

1/8
Please reload

Recent nieuws
Please reload

Archief
Please reload

Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp