Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2017 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp

PW - Doorbreek het taboe op schulden

13.10.2017

Namens Sammen is Pauline Mulder geïnterviewd door het HRM-tijdschrift PW De Gids. "Door het taboe dat helaas nog steeds op  financiële problemen rust, is het geen populair gespreksonderwerp onder HR-verantwoordelijken. Gelukkig zijn er ook bedrijven die het juist expliciet benoemen om zo de eventuele gevolgen tot een minimum te beperken. En weet je; echt iedereen kan in een fase in zijn leven komen dat hij de grip verliest."

 

 

 

Please reload

Uitgelicht nieuws

Samen met jou het verschil maken. Hoe dan?!

08.11.2019

1/3
Please reload

Recent nieuws
Please reload

Archief
Please reload