top of page
Team Sammen
  • Micha Aarts

Nibud-congres op 5 april 2018

Ook dit jaar mogen Micha Aarts en Natasja Popma van Sammen weer een workshop verzorgen op het Nibud-congres dat op 5 april plaatsvindt.

Dit jaar is het thema van het congres 'Geld en gedrag'. Vanuit de overheid, de financiële wereld en de wetenschap vertellen sprekers onder meer over het voorkomen van schulden, de piekenpijp 3.0 en de kunst van het verleiden tot ander financieel gedrag.

Wij verzorgen de workshop 'Voor één dag arm'. Wij laten de deelnemers aan den lijve ondervinden hoe het is om steeds verder in de financiële problemen te komen. Een echte eyeopener voor velen. En het laat je ervaren hoe je je gedraagt als je niet meer weten hoe de financiële problemen kunnen worden opgelost.

Er zijn nog plaatsen vrij, zien we je daar?!

bottom of page