Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp

Financieel fitte medewerkers in de beveiliging

04.06.2018

Afgelopen dinsdag een presentatie mogen geven over 'Financieel fitte medewerkers' bij de regiomiddag Beveiligingsbranche “De vitale beveiliger” in Dordrecht  Gemiddelde waardering van de middag was een 7,5! Er volgen meer bijeenkomsten. Dus werk je als hr-professional of leidinggevende in de beveiligingsbranche? Kom op 26 juni naar Zwolle? Of in het najaar naar Eindhoven of Arnhem?  Meer informatie: https://www.beveiligingsbranche.nl/werken/

 

 

Please reload

Uitgelicht nieuws

Wij zoeken een coach in Limburg

16.01.2020

1/6
Please reload

Recent nieuws
Please reload

Archief
Please reload