• Micha Aarts

Opluchting bij werknemers Bilfinger na hulp Nibud-coach

Opluchting bij werknemers Bilfinger na hulp van Nibud-coachIndustrieel dienstverlener Bilfinger biedt werknemers die een loonbeslag hebben en er zelf niet meer uitkomen, gesprekken met een Nibud-coach aan. Na een gesprek of twee is er al licht aan het eind van de tunnel! Bilfinger zorgt voor haar medewerkers uit oogpunt van bedrijfsveiligheid, verzuimpreventie en goed werkgeverschap. Drie goede redenen om aandacht te besteden aan medewerkers met financiële zorgen. Sammen verzorgt deze coachingstrajecten als Nibud-coach. Lees hier het volledige verhaal.

Uitgelicht nieuws
Recent nieuws
Archief

Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp