top of page
Team Sammen
  • info837086

Sammen opgenomen in CZ Interventiewijzer

Sinds kort is Sammen opgenomen in CZ Interventiewijzer. Wij zijn hier heel blij mee, want dat betekent dat werkgevers met een collectieve zorgverzekering bij CZ makkelijk in contact kunnen komen met onze financieel coaches.

Hoe werkt het? De werkgever kan bij verzuim van een medewerker contact opnemen met de Interventiedesk van CZ. Er wordt bekeken wat de beste interventie is voor demedewerker (een behandeling, medische ingreep, therapie, training, coaching of bemiddeling). Afhankelijk van de situatie krijgt de werkgever advies over de mogelijke interventies, zodat de medewerker zorg op maat krijgt. Op die manier heeft Sammen al voor een aantal bedrijven een medewerker begeleid en er voor gezorgd dat deze weer grip kreeg op de financiën en een oplossing vond voor zijn financiële situatie. Met mede als doel dat de financiële situatie van de medewerker hem of haar niet meer belemmert het werk te blijven uitvoeren dan welte hervatten.

Mooi dat CZ dit voor haar klanten aanbiedt. Wij kijken uit naar een succesvolle samenwerking!

bottom of page