top of page
iStock-910148998 - introductie.jpg
Sammen logo

Boost je gesprekstechnieken met de training
‘Fijn dat je het vraagt’

In veel trainingen leer je welke signalen je kunt oppikken om financiële zorgen te herkennen. Superhandig maar wij gaan graag een stap verder. Want signaleren is één, maar vervolgens het gesprek aangaan is uitdagend.
Wanneer en hoe doe je dat? Wij hebben een praktische en eenvoudige manier ontwikkeld om dat gesprek te voeren over geldzaken bij levensgebeurtenissen.

 

We nemen je mee in de psychologie van geld en de impact van financiële zorgen op zowel individuen als organisaties. We duiken in de signalen die wijzen op financiële onrust en de mogelijke gevolgen. En bieden een stevig fundament van vier pijlers voor effectief beleid. Je leert ‘over geld praten’ met behulp van de Aankaarten. Een handig hulpmiddel om laagdrempelige gesprekken te voeren.

Dus wil je leren hoe je een goed gesprek voert met een medewerkers bij levensgebeurtenissen? Of wanneer de medewerker het financieel moeilijk heeft? Schrijf je dan in voor de training Fijn dat je het vraagt!

 

Na afloop van de training beschik je over een scala aan praktische tips en effectieve technieken om gesprekken te voeren en medewerkers doelgericht te ondersteunen. En je krijgt een set Aankaarten mee die je de dag na de training gelijk kunt gebruiken. 

 

Doe je mee?


Locatie: HNK Utrecht-West - Laan der Verenigde Naties 1, 3527 KT Utrecht

Tijden: 9.30 tot 12.30 uur

Investering: € 195 (excl. btw)

Ik doe graag mee!
Selecteer een datum:
Gegevens voor de factuur
bottom of page