‘Webinar ‘Nieuwe regels loonbeslag – gevolgen voor werkgevers’
donderdag 4 maart van 9 tot 10 uur

Vanaf 1 januari 2021 is de wet Vereenvoudiging beslagvrije voet ingegaan. Deze wet heeft gevolgen voor medewerkers die met loonbeslag te maken krijgen. En voor jou als HR-adviseur of salarisprofessional, want de regels zijn veranderd.
Tijdens het live webinar vertellen we je in vogelvlucht wat de belangrijkste wijzigingen zijn en hoe je hiermee om kunt gaan. En we delen de vragen die we van onze opdrachtgevers hebben gekregen. Ook geven we je een update over financiële coaching en schuldhulpverlening. Zo ben je in een uurtje weer helemaal up-to-date en klaar om medewerkers met loonbeslag goed te informeren en verwijzen.


Na afloop krijg je een handout toegestuurd met de informatie uit het webinar en handige websites. En Sammen stuurt je de factsheet loonbeslag toe met daarop de belangrijkste aandachtspunten voor HR-adviseurs en salarisprofessionals.

Doe je mee?

Meld je aan

Maximaal 40 deelnemers. Gebruik het aanmeldingsformulier op deze pagina.

 

Prijs

€ 25,- per deelnemer

 

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een rustige werkplek en computer met camera, audio en microfoon nodig. En natuurlijk een stabiele internetomgeving. Het webinar wordt gegeven in Zoom. 

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor het live webinar ‘Nieuwe regels loonbeslag – gevolgen voor de werkgever’ via het formulier op deze pagina. Na jouw aanmelding krijg je binnen enkele werkdagen een bevestiging en factuur. De dag voor het webinar  sturen we je een e-mail met praktische informatie en een hyperlink. Daarmee kun je op de afgesproken tijd inloggen.

Meld je aan via dit formulier:
Ik doe mee aan het webinar op 4 maart!

Bedankt voor uw aanmelding.