Webinar ‘Life-events: signaleren en het gesprek aangaan’
donderdag 16 juni van 9 tot 10 uur

In maart hebben we twee keer het webinar ‘Life-events: signaleren en het gesprek aangaan’ gegeven. We kregen veel vragen of we deze nog een keer wilden organiseren. Natuurlijk! Daarom hebben we een extra datum gepland op 16 juni van 9 tot 10 uur. Dus heb je de webinars in maart niet kunnen bijwonen of weet je een collega die geïnteresseerd is: jullie zijn van harte welkom op 16 juni. 

Wil je ook aan de slag met preventie binnen jouw organisatie, maar weet je niet goed waar te beginnen? Start dan met life-events. Wat zijn momenten van grote (financiële) veranderingen bij medewerkers en hoe kan je daarin ondersteunen.


Tijdens het webinar bespreken we van een aantal veelvoorkomende life-events de financiële gevolgen en signalen. Het tweede deel van het webinar gaat over het gesprek aangaan hierover. Wat maakt dit soms zo lastig en hoe kan je belemmeringen wegnemen. 
 

Natasja Popma en Micha Aarts van Sammen presenteren dit gratis webinar op donderdag 16 juni van 9 tot 10 uur. En beantwoorden al jouw vragen. Zo ben je binnen een uur weer helemaal up-to-date. 
 

Na afloop krijg je een handout toegestuurd met de informatie uit het webinar.

Doe je mee? 

 

Meld je aan

Maximaal 40 deelnemers. Gebruik het aanmeldingsformulier op deze pagina.

 

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een rustige werkplek en computer met camera, audio en microfoon nodig. En natuurlijk een stabiele internetomgeving. Het webinar wordt gegeven in Zoom. 

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor het live webinar 'Life-events: signaleren en het gesprek aangaan’ via het formulier op deze pagina. Na jouw aanmelding krijg je binnen enkele werkdagen een bevestiging. De dag voor het webinar  sturen we je een e-mail met praktische informatie en een hyperlink. Daarmee kun je op de afgesproken tijd inloggen.

Meld je aan via dit formulier:
Ik doe mee aan het webinar op 16 juni!

Bedankt voor jouw aanmelding. Via de mail ontvang je de link naar het webinar.