top of page

Webinar ‘Vermoeden van geldzorgen? Vijf momenten om het gesprek aan te gaan’
extra datum: donderdag 30 maart van 9 tot 10 uur

Veel werkgevers hebben de afgelopen tijd signalen opgevangen dat er financiële zorgen leven bij medewerkers. Tegelijk merken ze dat het lastig is om echt in gesprek te komen hierover. Zo erg lijkt het dan ook niet te zijn, of toch wel? Herkenbaar?  
Sammen geeft je vijf momenten om het gesprek aan te gaan. Loonbeslag is een duidelijk signaal dat het financieel niet goed gaat. Maar in deze tijden zijn er veel meer medewerkers die het financieel zwaar hebben en hier stress van ervaren. Praten over geld voordat het een probleem wordt, hoe doe je dat? Hoe herken je medewerkers die het financieel zwaar hebben, hoe ga je het gesprek aan? En wat kan je voor ze betekenen? 

In het gratis webinar voor HR-adviseurs, verzuimmanagers en leidinggevenden nemen Natasja Popma en Micha Aarts van Sammen je mee in deze materie. 

En beantwoorden al jouw vragen. Zo ben je binnen een uur weer helemaal up-to-date. 
 

Na afloop krijg je een handout toegestuurd met de informatie uit het webinar.

Doe je mee? 

 

Meld je aan

Maximaal 40 deelnemers. Gebruik het aanmeldingsformulier op deze pagina.

 

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een rustige werkplek en computer met camera, audio en microfoon nodig. En natuurlijk een stabiele internetomgeving. Het webinar wordt gegeven in Zoom. 

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor het live webinar 'Vermoeden van geldzorgen? Vijf momenten om het gesprek aan te gaan’ via het formulier op deze pagina. Na jouw aanmelding krijg je direct een bevestiging met inloglink in je mailbox. 

Meld je aan via dit formulier:
Ik doe mee aan het webinar op 30 maart!

Bedankt voor jouw aanmelding. Via de mail ontvang je direct de link naar het webinar. Mocht je niets hebben ontvangen check dan je spambox! Het is mogelijk dat hij daar in terecht is gekomen. Ook niet in je spam? Stuur dan even een mail naar info@sammen.nl, dan sturen wij je alsnog de link per mail.

bottom of page