Webinar ‘Medewerker met geldzorgen? Dit kun je doen!’
extra datum: donderdag 17 november van 9 tot 10 uur

Loonbeslag is een duidelijk signaal dat het financieel niet goed gaat. Maar in deze tijden zijn er veel meer medewerkers die het financieel zwaar hebben. Hoe herken je ze, ga je het gesprek aan? En wat kan je voor ze betekenen? 

In het gratis webinar voor HR-adviseurs, verzuimmanagers en leidinggevenden nemen Natasja Popma en Pauline Mulder van Sammen je mee in deze materie. 

En beantwoorden al jouw vragen. Zo ben je binnen een uur weer helemaal up-to-date. 
 

Na afloop krijg je een handout toegestuurd met de informatie uit het webinar.

Doe je mee? 

 

Meld je aan

Maximaal 40 deelnemers. Gebruik het aanmeldingsformulier op deze pagina.

 

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een rustige werkplek en computer met camera, audio en microfoon nodig. En natuurlijk een stabiele internetomgeving. Het webinar wordt gegeven in Zoom. 

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor het live webinar 'Medewerker met geldzorgen? Dit kun je doen!’ via het formulier op deze pagina. Na jouw aanmelding krijg je binnen enkele werkdagen een bevestiging. De dag voor het webinar  sturen we je een e-mail met praktische informatie en een link. Daarmee kun je op de afgesproken tijd inloggen.

Meld je aan via dit formulier:
Ik doe mee aan het webinar op 17 november!

Bedankt voor jouw aanmelding. Via de mail ontvang je direct de link naar het webinar. Mocht je niets hebben ontvangen check dan je spambox! Het is mogelijk dat hij daar in terecht is gekomen. Ook niet in je spam? Stuur dan even een mail naar info@sammen.nl, dan sturen wij je alsnog de link per mail.