‘Webinar ‘De wereld achter de broninhouding door CAK’
dinsdag 7 september van 9 tot 10 uur

 

Zorgverzekeringsschulden staan al jaren in de top 3 van meest voorkomende schulden. Als werkgever kan je hier ook mee te maken als het CAK overgaat tot bronheffing. 
De coaches van Sammen zien bij hun coachees regelmatig zorgverzekeringsschulden voorbij komen. En wat zijn die ingewikkeld om op te lossen, niet zelden zijn er wel 3 tot 4 schuldeisers bij betrokken. 

 

Werkgevers hebben te maken met de bronheffing van het CAK. Ook zij hebben vaak vragen, zoals waarom is de premie zo hoog, waarom lukt het de medewerker niet om dit op te lossen, hoe lang moeten we blijven betalen aan het CAK? 

In samenwerking met Zorgverzekeringslijn organiseert Sammen een gratis webinar waarin we al jullie vragen over zorgverzekeringsschulden en het CAK beantwoorden.

Niki van Loon van Zorgverzekeringslijn en Pauline Mulder van Sammen presenteren dit webinar op dinsdag 7 september van 9 tot 10 uur. En beantwoorden al jouw vragen. Zo ben je binnen een uur weer helemaal up-to-date. 
 

Na afloop krijg je een handout toegestuurd met de informatie uit het webinar en handige websites. 

Doe je mee? 
 

Meld je aan

Maximaal 40 deelnemers. Gebruik het aanmeldingsformulier op deze pagina.

 

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een rustige werkplek en computer met camera, audio en microfoon nodig. En natuurlijk een stabiele internetomgeving. Het webinar wordt gegeven in Zoom. 

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor het live webinar ‘Nieuwe regels loonbeslag – gevolgen voor de werkgever’ via het formulier op deze pagina. Na jouw aanmelding krijg je binnen enkele werkdagen een bevestiging. De dag voor het webinar  sturen we je een e-mail met praktische informatie en een hyperlink. Daarmee kun je op de afgesproken tijd inloggen.

Meld je aan via dit formulier:
Ik doe mee aan het webinar op 7 september!

Bedankt voor jouw aanmelding.