top of page

E-learnings over life-events en financiële check
 

Omdat iedereen hiermee te maken krijgt...
 
Iedereen maakt wel eens een life-event mee, leuke en vervelende, geplande en onverwachte gebeurtenissen. De financiële impact kan groot zijn. Hoe fijn als je weet hoe je daar financieel mee om kunt gaan. 
 

Daarom hebben we acht e-learnings over de meest voorkomende life-events gemaakt. Denk aan onderwerpen als op jezelf gaan wonen, een kindje krijgen, scheiden en arbeidsongeschikt raken. De medewerker leest in een uurtje waar hij/zij rekening mee moet houden bij een specifiek life-event en krijgt een handige checklist.

Ook hebben we de e-learning 'Haal meer uit je salaris'. Geschikt voor iedereen die eens wil checken of alles op financieel gebied goed geregeld is, of je overal aan hebt gedacht. 
 

Maatwerk voor jouw organisatie

Maatwerk is mogelijk, bijvoorbeeld door toevoeging van het bedrijfslogo of de mogelijkheid van persoonlijke gesprekken na het volgen van de e-learning.

E-learningplatform
Maakt jouw organisatie gebruik van een e-learningplatform (LMS)? De e-learnings  kunnen makkelijk geïntegreerd worden op dit platform en een mooie toevoeging op jullie opleidingsaanbod zijn.

Wil je met dit onderwerp aan de slag of met ons sparren? Vraag ons voor een (digitale) kop koffie. Wij denken graag met je mee! 
 

Voorbeeld van een video over een e-learning voor FNV Metalektro

E-learning Kindje op komst
bottom of page