Opdrachtgevers beoordelen ons
met een:
8,5

Financiële coaching medewerkers

Nu met videobellen
 

Financiële problemen zijn vaak lastig alleen op te lossen. Juist dan komt de coach van Sammen in beeld. Momenteel letterlijk 'in beeld', want ook in deze periode van Corona staan we uiteraard klaar voor medewerkers en ondersteunen we ze met videobellen en waar nodig gaan we bij ze langs. We werken aan financiële stabiliteit wat het goed functioneren op de lange termijn bevordert. Productiviteit en loyaliteit nemen toe. Het risico op verzuim neemt af.

Hoe verloopt de start?

We maken eerst kennis met de medewerker. Zolang de coronamaatregelen gelden, kijken we of dit met videobellen kan of dat toch een afspraak bij de medewerker thuis gewenst is. We zorgen ervoor dat de medewerker zich op zijn of haar gemak voelt. Gedurende het inventarisatiegesprek maken we kennis met de medewerker en werken we aan het opbouwen van vertrouwen. We brengen de oorzaak en omvang van de financiële problemen in kaart. We beginnen met het analyseren de financiële situatie met rekenprogramma’s.


Op maat voor uw medewerker

Uit de inventarisatie volgt een adviesrapport met een plan van aanpak specifiek voor de situatie van uw medewerker. Daarin leest u onze analyse en met welke stappen uw medewerker financiële problemen de baas wordt én blijft.

Op naar een nieuw evenwicht

Onze hulp is veelzijdig. Zo kan een medewerker na een paar gesprekken met ons zijn zaken weer op orde hebben. Een ander kan meer moeite hebben om alles op de rit te krijgen. Zeker als blijkt dat de schulden zo ernstig zijn, dat we hem of haar naar schuldhulpverlening moeten begeleiden. We maken dan samen het dossier voor de aanvraag in orde. We zorgen ervoor dat zowel administratief als op fiscaal en juridisch gebied alles klopt en brengen inkomsten en uitgaven zoveel mogelijk in evenwicht. Als start van een toekomst zonder schulden.

SAMMEN STAAT KLAAR. MET DYNAMIEK EN ENERGIE.
 

We zijn er met onze expertise voor u en uw medewerkers. Toch valt of staat het succes van een traject met hun eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We bespreken dit met hen en geven aan wat we van ze verwachten. Maar bovenal staan we voor ze klaar, met een traject vol dynamiek. Met begrip. Met een flinke steun in de rug, en met vooral veel energie.

"Sammen staat klaar.
Met dynamiek en energie."

Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp