top of page
Opdrachtgevers beoordelen ons
met een:
8,5

Financiële coaching medewerkers

Financiële problemen zijn vaak lastig alleen op te lossen. Juist dan komt de coach van Sammen in beeld. We werken aan financiële stabiliteit wat het goed functioneren op de lange termijn bevordert. Productiviteit en loyaliteit nemen toe. Het risico op verzuim neemt af.

Doe de kostenscan

Wil je weten wat het bespreekbaar maken van financiële zorgen je kan opleveren?

Doe de Nibud kostenscan en zie wat geldproblemen van medewerkers kosten. Dan is het inzetten van een financieel coach, een workshop of training snel terug verdient. 


Hoe verloopt de start?

We maken eerst kennis bij de medewerker thuis en we zorgen ervoor dat hij of zij zich op haar gemak voelt. Gedurende het inventarisatiegesprek vormen we ons een beeld van de oorzaak en omvang van de financiële problemen. We beginnen ook met het ordenen van de administratie en we analyseren de financiële situatie met rekenprogramma’s.


Op maat voor uw medewerker

Uit de inventarisatie volgt een adviesrapport met een plan van aanpak specifiek voor de situatie van jouw medewerker. Daarin lees je onze analyse en met welke stappen jouw medewerker financiële problemen de baas wordt én blijft.

Op naar een nieuw evenwicht

Onze hulp is veelzijdig. Zo kan een medewerker na een paar gesprekken met ons zijn zaken weer op orde hebben. Een ander kan meer moeite hebben om alles op de rit te krijgen. Zeker als blijkt dat de schulden zo ernstig zijn, dat we hem of haar naar schuldhulpverlening moeten begeleiden. We maken dan samen het dossier voor de aanvraag in orde. We zorgen ervoor dat zowel administratief als op fiscaal en juridisch gebied alles klopt en brengen inkomsten en uitgaven zoveel mogelijk in evenwicht. Als start van een toekomst zonder schulden.

SAMMEN STAAT KLAAR. MET DYNAMIEK EN ENERGIE.
 

We zijn er met onze expertise voor jou en jouw medewerkers. Toch valt of staat het succes van een traject met hun eigen inbreng en verantwoordelijkheid. We bespreken dit met hen en geven aan wat we van ze verwachten. Maar bovenal staan we voor ze klaar, met een traject vol dynamiek. Met begrip. Met een flinke steun in de rug, en met vooral veel energie.

"Sammen staat klaar.
Met dynamiek en energie."
Podcast Wat kun je als leidinggevende doen.jpg
bottom of page