top of page
Team Sammen

FNV Financieel Fit in de Metalektro

Vergroot gratis jouw kennis over jouw persoonlijke financiën! 
Speciaal voor medewerkers in de Metalektro is er het project Financieel fit in de Metalektro. FNV Metaal vindt het belangrijk dat je goed op de hoogte bent van je eigen financiële situatie. Met “FNV Financieel Fit in de Metalektro” ondersteunen we je met gratis e-learnings, workshops en individuele begeleiding, zodat jij financieel gezond de toekomst in gaat.


Heb je vragen over jouw financiële situatie?
Kom je moeilijk rond heb je behoefte aan ondersteuning? Heb je schulden en wil je graag weten hoe je hier uit kunt komen en hoe je in de toekomst financieel fit blijft? Wil je weten wat er financieel veranderd als je gaat trouwen, of juist als je uit elkaar gaat?  Of ben je benieuwd hoe je pensioen er later uitziet? En wat je mogelijkheden zijn om eventueel eerder te stoppen met werken of deeltijd met pensioen te gaan? Denk hierbij aan ook aan uitleg over een mogelijk generatiepact en vertrekregelingen.

E-learnings, workshops en individuele begeleiding
Deze en andere vragen worden beantwoord door Sammen en Comminz. Wij verzorgen e-learnings, workshops, coach- en financieel inzicht gesprekken. De diensten worden (kosteloos voor jou) aangeboden door FNV Metaal in samenwerking met Sammen, expert op het gebied van financieel inzicht en coaching en Comminz, helder over later.

Hier vind je alle informatie over de mogelijkheden op de website van FNV Metaal.

 

Wil je meer weten over Financieel fit voor de Metalektro of medewerkers aanmelden? Neem contact met ons op via info@sammen.nl en 088 660 62 00.

FNV Metaal.jpg
bottom of page