top of page

Ondersteunende diensten

 

Sammen is er ook voor praktisch beleidsadvies, vroegsignalering en advies bij vraagstukken omtrent arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

 

Je wilt het beste voor jouw medewerkers. Dus help je ze bij financiële problemen allereerst van mens tot mens. Maar welk doel heb je als werkgever? Heb je daar duidelijk antwoord op? Alleen wanneer jouw doelstelling helder is, kun je daadwerkelijk beleid formuleren als het gaat om financiële problemen bij jouw medewerkers. Sammen helpt je, met beleidsmatige ondersteuning van jouw organisatie.

Duurzame inzetbaarheid, daar gaan we voor

Duidelijk beleid en heldere communicatie vormen samen de basis voor financiële zaken op de werkvloer. Zijn de procedures en kaders in orde, dan weet iedereen in de organisatie waar hij of zij aan toe is. De leidinggevende weet welke mogelijkheden er zijn om de medewerker te ondersteunen. Je verlaagt de drempel voor hen om hulp te vragen en zorgt er zo voor dat ondersteuning in een vroeg stadium kan plaatsvinden.

Financiële problemen vroeg signaleren

Vertrouw je op de inzet van Sammen, dan weet je snel hoe je financiële hulpverlening in het verzuimbeleid of in het arbeidsvoorwaardenbeleid kunt integreren. Je leert hoe je financiële problemen eerder kunt signaleren én welke rol leidinggevenden daarbij hebben. Je ervaart hoe je jouw beleid zo goed mogelijk communiceert richting jouw managementteam en medewerkers. Sammen zorgt ervoor dat je weet waar je aan toe bent. Snel, efficiënt en veelzijdig.

bottom of page