Ondersteunende diensten

 

Sammen is er ook voor praktisch beleidsadvies, vroegsignalering en advies bij vraagstukken omtrent arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid.

 

U wilt het beste voor uw medewerkers. Dus helpt u ze bij financiële problemen allereerst van mens tot mens. Maar welk doel heeft u als werkgever? Heeft u daar duidelijk antwoord op? Alleen wanneer uw doelstelling helder is, kunt u daadwerkelijk beleid formuleren als het gaat om financiële problemen bij uw werknemers. Sammen helpt u, met beleidsmatige ondersteuning van uw organisatie.

Duurzame inzetbaarheid, daar gaan we voor

Duidelijk beleid en heldere communicatie vormen samen de basis voor financiële zaken op de werkvloer. Zijn de procedures en kaders in orde, dan weet iedereen in de organisatie waar hij of zij aan toe is. De leidinggevende weet welke mogelijkheden er zijn om de medewerker te ondersteunen. U verlaagt de drempel voor hen om hulp te vragen en zorgt er zo voor dat ondersteuning in een vroeg stadium kan plaatsvinden.

 

Financiële problemen vroeg signaleren

Vertrouwt u op de inzet van Sammen, dan weet u snel hoe u financiële hulpverlening in het verzuimbeleid of in het arbeidsvoorwaardenbeleid kunt integreren. U leert hoe u financiële problemen eerder kunt signaleren én welke rol leidinggevenden daarbij hebben. U ervaart hoe u uw beleid zo goed mogelijk communiceert richting uw managementteam en uw medewerkers. Sammen zorgt ervoor dat u weet waar u aan toe bent. Snel, efficiënt en veelzijdig.

75% loonbeslagen onjuist vastgesteld, vaak te hoog.
Loonbeslagcheck kan honderden euro's opleveren. Het verschil tussen wel of niet de huur betalen.
Strippenkaart bij loonbeslag

Contact 

 

Sammen
Apeldoorn, Breda, Delft
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp