top of page
Medewerkers beoordelen ons
met een:
9,3

Voorlichting voor medewerkers

Je bent financiële problemen bij jouw medewerkers liever voor. Zet daarom in op financiële voorlichting met de workshops van Sammen. In een dagdeel praten we jouw medewerkers bij over alles wat ze moeten weten om zo goed mogelijk met de eigen financiën om te gaan.
"Deze workshop is de meest nuttige die ik in tijden heb gehad."
Workshop ‘Haal meer uit je salaris’

Plannen, budgetteren, inkomensregelingen, belastingen. Tijdens de workshop ‘Haal meer uit je salaris’ komt het allemaal voorbij. Jouw medewerkers ervaren hoe ze meer opbrengst uit hun salaris halen door er anders mee om te gaan. Naast de vele praktische tips tijdens de workshop krijgen de deelnemers na afloop een werkboek mee, zodat ze meteen op een andere manier met hun financiën aan de slag kunnen. Een eyeopener! 

E-learnings over life-events

Iedereen maakt wel eens een life-event mee, leuke en vervelende, geplande en onverwachte gebeurtenissen. De financiële impact kan groot zijn. Hoe fijn als je weet hoe je daar financieel mee om kunt gaan. 

 

Daarom hebben we e-learnings over de meest voorkomende life-events gemaakt. Denk aan onderwerpen als op jezelf gaan wonen, een kindje krijgen, scheiden en werkloos raken. De medewerker leest in een uurtje waar hij/zij rekening mee moet houden bij een specifiek life-event en krijgt een handige checklist.

bottom of page