Voorlichting voor medewerkers

 

U bent financiële problemen bij uw medewerkers liever voor. Zet daarom in op financiële voorlichting met de workshops van Sammen. In een dagdeel praten we uw medewerkers bij over alles wat ze moeten weten om zo goed mogelijk met de eigen financiën om te gaan.

"Deze workshop is de meest nuttige die ik in tijden heb gehad."
Medewerkers beoordelen ons
met een:
9,3
Workshop ‘Haal meer uit je salaris’

Plannen, budgetteren, inkomensregelingen, belastingen. Tijdens de workshop ‘Haal meer uit je salaris’ komt het allemaal voorbij. Uw medewerkers ervaren hoe ze meer opbrengst uit hun salaris halen door er anders mee om te gaan. Naast de vele praktische tips tijdens de workshop krijgen de deelnemers na afloop een werkboek mee, zodat ze meteen op een andere manier met hun financiën aan de slag kunnen. Een eyeopener! 

Workshop ‘Meer inkomen’

Je verdiepen in de laatste regelgeving is taaie kost. Maar wat als diezelfde regels ervoor zorgen dat je aan het eind van de maand meer geld overhoudt? Tijdens de workshop ‘Meer inkomen’ ontdekken uw werknemers de belangrijkste financiële regelingen en leren ze bovendien hoe ze die moeten aanvragen. Een waardevolle workshop voor het extra inkomen dat iemand al snel goed kan gebruiken.

Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp