top of page
Opdrachtgevers beoordelen ons
met een:
8,5

Referentie

NIBUD:
“Sammen motiveert mensen en dat past precies bij onze doelstelling”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Iedereen in Nederland zijn geldzaken in balans, nu en in de toekomst, dat heeft het Nibud voor ogen. “Het is onze visie voor een Nederland zonder geldproblemen waarbij door iedereen, professional en consument, rekening wordt gehouden hoe mensen met geld omgaan en hun financiële mogelijkheden. Wij werken er dagelijks aan deze kennis te verkrijgen, te vertalen en te verspreiden en daarmee mensen te helpen.” In de vertaalslag naar de praktijk en het daadwerkelijk helpen speelt Sammen sinds 2012 een belangrijke rol voor het Nibud.

Betrouwbaarheid en betrokkenheid

“In hun rol van Nibud-coach begeleidt Sammen werknemers die in financiële problemen zitten. Onze opdrachtgevers hiervoor zijn werkgevers, van MKB-ondernemers tot grote instellingen. Zij zijn zonder uitzondering tevreden door de betrouwbaarheid, betrokkenheid en professionaliteit die de financieel coaches van Sammen kenmerken.”

 

Trainingen en workshops

De financieel coaches van Sammen beschikken over actuele kennis over persoonlijke financiën -inclusief bijbehorende wet- en regelgeving. Zij geven trainingen en workshops voor het Nibud en brengen hun knowhow op een motiverende manier over. De deskundigheid van de trainers, presentatie, uitleg en sfeer tijdens de training waarderen de deelnemers steevast als ‘goed’ tot ‘uitstekend’.

NIBUD
bottom of page