top of page
Team Sammen
Medewerkers beoordelen ons
met een:
9,3

Een toekomst zonder schulden, daar helpen we jou bij

Met begrip, een schouder, geduld en kennis

 

Je bent waarschijnlijk door je werkgever verwezen naar onze site. En wat goed van je dat je de eerste stap hebt genomen om iets aan te pakken waar veel mensen zich voor schamen: je financiën bespreekbaar maken.

Wat is er gebeurd?

Door omstandigheden heb je financiële problemen gekregen. Of je bent het overzicht kwijt over je inkomsten en uitgaven. Schulden lopen op. Je hebt misschien al te maken met een loonbeslag. Samen kijken we naar de oorzaak van de problemen om ervoor te zorgen dat er geen nieuwe schulden bij komen.

 

Wat gaan we doen?

Wij zijn er voor jou. We helpen je met het krijgen van overzicht en inzicht in je financiën. En hoe je het beste met je loon en vaste kosten om kunt gaan. Verwacht geen ‘foei, foei, foei’. Wel begrip, een schouder en veel geduld en kennis om jou te helpen. Maar ook een duwtje in de rug om aan de slag te gaan en door te zetten.

 

Wat je probleem ook is, we hebben de jarenlange ervaring om elk financieel probleem bij de bron aan te pakken. Samen met jou gaan we het oplossen en voorkomen we bovendien dat je opnieuw financiële zorgen krijgt.

 

Eigen coach

Je krijgt een eigen coach toegewezen. Je mag haar altijd bellen. Je werkgever is ook betrokken. Hij of zij krijgt van ons regelmatig korte verslagen over de voortgang. Dit gebeurt nadat jij dit verslag hebt gelezen en hiervoor akkoord hebt gegeven. Voor je werkgever is het belangrijk dat jij je goed voelt in je baan. Voor ons telt dat jij gemotiveerd bent én blijft.

 

Hoe werkt het met Sammen?

We hebben een intakegesprek bij jou thuis. En we helpen je met het ordenen van de administratie. Als je weer overzicht hebt, gaan we eerst zorgen dat er geen nieuwe betalingsachterstanden ontstaan. Daarna gaan we de schulden aanpakken. We stellen betalingsvoorstellen op, helpen je met gesprekken met schuldeisers en zorgen ervoor dat jij de betalingsregelingen nakomt. In eerste instantie is onze coaching intensief, maar na verloop van tijd zie je dat je steeds meer weer zelf kunt. Net zolang totdat je ziet: ja, ik houd weer salaris over aan het einde van mijn maand.

Wat zeggen anderen:

“Ik vond het in het begin erg confronterend om alles open en bloot neer te leggen. Dit ongemakkelijke gevoel nam Natasja snel weg.”

 “Micha luisterde naar mijn verhalen. Vooral in het begin hadden die niet altijd een relatie met de financiën. Ze wist hier goed mee om te gaan.”

 “Het is prettig dat Hilde mijn vragen duidelijk kon beantwoorden, zonder me het gevoel te geven dat ik domme vragen stel.”

“Als ik bel, weet ik dat Pauline meteen in actie komt. En dat ze deuren opent die voor mij gesloten blijven.“

“Renske zorgt ervoor dat ik niet meteen allerlei verboden krijg, maar zelf mag afwegen wat belangrijk is en wat niet.”

Please reload

bottom of page