top of page

De vier kernwaarden van Sammen

Samen met jou het verschil maken. Dat is waar Sammen voor staat en iedere dag haar uiterste best voor doet. Samen met haar opdrachtgevers, de medewerkers en onze coaches.Ben je benieuwd welke waarden voor ons hierbij belangrijk zijn? En hoe we deze in de praktijk brengen? Op deze pagina lees je er alles over. 

Groei

Button Groei.png

Groei is voor ons eruit halen wat erin zit door open te staan voor nieuwe dingen. Door inzicht te geven aan opdrachtgevers en de mensen die we coachen, ontstaat er groei. En wat fijn is; wij groeien elke dag dankzij de inzichten die wij weer krijgen van de coaching. We leren dagelijks van elkaar. Door zelf de regie te nemen ontstaat er groei. Mensen bloeien op doordat ze weer de regie over hun (financiële) leven krijgen. Zijn weer trots op zichzelf. Daarom vinden we het ook heel belangrijk dat de medewerker de regie heeft over zijn proces. Dat is de reden waarom we coachen. Inzicht en inspiratie zorgen voor regie. Samen groeien we en daarmee maken we samen met jou het verschil.

Button Chemie.png

Chemie

Chemie ontstaat in samenwerking. Samenwerking binnen Sammen. Samenwerking met opdrachtgevers, ons netwerk en de mensen die we mogen coachen. Als de chemie ontstaat komen we zoveel verder.
Wij van Sammen zijn bevlogen. We willen dat verschil maken. Mensen écht verder helpen. Dat doen we door onze expertise elke dag te laten groeien, zodat we dat commitment ook kunnen geven. En trots als een pauw zijn we als we iemand goed hebben kunnen helpen. Maar nog mooier is de trots bij diegene die we gecoacht hebben. Hij heeft zijn leven weer in eigen hand. De regie terug. Kan weer bewust keuzes maken in plaats vanuit stress. Prachtig vinden wij dat. Samen met jou maken we het verschil!

Button Commitment.png

Commitment

Door onze kennis en kunde kunnen we doorpakken waar anderen stoppen. Bij ons is een nee het begin van een ja. Door ons fijne team met een diversiteit aan specialismen komen we samen zoveel verder in het vinden van oplossingen. Maar juist ook met opdrachtgevers en de medewerkers die we coachen. Met lef durven wij creatieve oplossingen in te zetten. We hebben commitment, we gaan voor de medewerker, we gaan voor een oplossing. En we vragen lef van de opdrachtgever en van de medewerker. Dan maken we samen met jou het verschil.

Button Authentiek.png

Authentiek

Bij Sammen geloven we in authenticiteit. Samen met jou als opdrachtgever gaan we op zoek naar een oplossing voor medewerkers met financiële problemen. Wij geloven in een coachende rol op basis van gelijkwaardigheid. Onder begeleiding van ons gaat de medewerker aan de slag. Wij helpen en inspireren; wij dringen niks op. Want iedereen is uniek. En daarom het begeleidingstraject en de oplossingen ook. Het mag passen bij de medewerker. Dan maakt hij echt stappen. Dit stimuleert de onafhankelijkheid.
 

Wij, binnen Sammen, staan er precies zo in. We werken vanuit gelijkwaardigheid met onze klanten en de mensen die we coachen en de partijen met wie wij hierin samenwerken. Wij werken op unieke wijze waarbij onze persoonlijke karakters een echte toevoeging zijn. En wij werken altijd onafhankelijk, zodat we de vrijheid hebben om onze eigen keuzes te maken en de coaching het meest effectief in te zetten. Samen met jou willen wij het verschil maken.

bottom of page