Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2017 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp

Onze coaches

Micha Aarts – betrokken en luistert goed:

Micha heeft haar sporen verdiend in de financiële dienstverlening en communicatie, onder andere in de uitzendwereld. Ze heeft zich verder ontwikkeld als financieel coach en trainer. Daarnaast heeft Micha de opleidingen tot schuldhulpverlener (Kiwa geregistreerd), coach en belastingconsulent afgerond.

Delft

micha.aarts@sammen.nl

Renske Hoornstra – gedegen en gestructureerd:

Renske maakt, na een loopbaan als IT-specialist bij een grote bank-verzekeraar, de overstap naar financiële coaching. Naast individuele coachingstrajecten geeft ze ook workshops en trainingen.

In 2013 werd ze Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener.

Haar aandachtsgebied op dit moment is E-coaching.

 

Alkmaar

renske.hoornstra@sammen.nl

Pauline Mulder-Hiltmann – doortastend en resultaatgericht:

Pauline is van huis uit financieel adviseur. Ze werkte 19 jaar in de financiële dienstverlening en kent de weg binnen de financiële wereld op haar duimpje. Pauline maakte de overstap naar financieel coach en in 2013 behaalde ze haar bachelor in Financial Service Management. Sinds 2015 is ze Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener.

Apeldoorn pauline.mulder@sammen.nl

Hilde Oosten – toegewijd en zet door:

Hilde is socioloog en ze bekleedde diverse functies binnen gemeenten op de afdeling Sociale Zaken en bij een onderzoeks- en adviesbureau. Als senior-adviseur was Hilde gespecialiseerd in de thema’s armoede en schuldhulpverlening. Ze denkt graag out-of-the-box bij het zoeken naar oplossingen. Maatwerk en autonomie zijn sleutelwoorden in haar coaching. Hilde is KIWA-gecertificeerd.

Groningen

hilde.oosten@sammen.nl

Natasja Popma – inspirerend en volhardend:

Natasja heeft een achtergrond bij Defensie en in de zakelijke dienstverlening. Ze heeft de overstap gemaakt naar financiële coaching en is gecertificeerd schuldhulpverlener. Daarnaast rondde zij de post-hbo-opleiding Master in Essentieontwikkeling af.

Breda

natasja.popma@sammen.nl

Amanda Both – vriendelijk voor werkgevers en medewerkers, streng voor ons:

Als secretarieel medewerkster is Amanda Both bij Sammen de spin in het web.

Ze is het vaste aanspreekpunt op kantoor voor werkgevers én medewerkers.

Ze maakt afspraken, stelt de mensen gerust en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Amanda is bekend met de financiële wereld en maakt zich een goede voorstelling van zaken.

Apeldoorn

amanda.both@sammen.nl