Onze coaches

Micha Aarts
Micha Aarts – betrokken en luistert goed:

Micha heeft haar sporen verdiend in de financiële dienstverlening en communicatie. Ze heeft zich verder ontwikkeld als financieel coach en trainer (o.a. voor het Nibud). Daarnaast heeft Micha de opleidingen tot schuldhulpverlener (Kiwa geregistreerd), coach en 7Life-trainer afgerond.

Delft

micha.aarts@sammen.nl

Pauline Mulder-Hiltmann
Pauline Mulder-Hiltmann – doortastend en resultaatgericht:

Pauline is van huis uit financieel adviseur. Ze werkte 19 jaar in de financiële dienstverlening en kent de weg binnen de financiële wereld op haar duimpje. Pauline maakte de overstap naar financieel coach en heeft een bachelor in Financial Service Management. Ze is Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener en trainer (o.a. voor het Nibud).

 

Apeldoorn pauline.mulder@sammen.nl

Renske Hoornstra
Renske Hoornstra – gedegen en gestructureerd:

Renske maakt, na een loopbaan als IT-specialist bij een grote bank-verzekeraar, de overstap naar financiële coaching. Naast individuele coachingstrajecten geeft ze ook workshops en trainingen.

Ze is Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener.

Alkmaar

renske.hoornstra@sammen.nl

Marianne Müller
Marianne Müller - oplossingsgericht en bevlogen:

Marianne heeft een achtergrond als financieel manager bij bedrijven die in zwaar weer verkeren. Daarnaast is zij werkzaam als coach persoonlijke ontwikkeling. Met het afronden van de opleiding tot schuldhulpverlener is zij nu ook actief als financieel coach.

           Rotterdam
           marianne.muller@sammen.nl

Natasja Popma
Natasja Popma – inspirerend en volhardend:

Natasja heeft een achtergrond bij Defensie en in de zakelijke dienstverlening. Ze heeft de overstap gemaakt naar financiële coaching. Zij rondde de post-hbo-opleiding Master in Essentieontwikkeling af en volgt regelmatig opleidingen om zich verder te ontwikkelen als trainer (o.a. voor het Nibud) en coach.
 

Breda

natasja.popma@sammen.nl

Cinthia Zijderveld
Cinthia Zijderveld - enthousiast en vasthoudend:

Cinthia heeft gewerkt als fiscaal juriste bij een grote verzekeraar. Haar expertise ligt op het gebied van verzekeringen en belastingen, maar daarbij verliest ze nooit de menselijke kant uit het oog. Ze heeft onlangs de opleiding tot schuldhulpverlener afgerond.
 

          Apeldoorn
          cinthia.zijderveld@sammen.nl

foto Carla .jpg
Carla Wools - praktisch en bevlogen:

Haar hele werkzame leven helpt Carla mensen de weg te vinden in het woud van ingewikkelde wet- en regelgeving. Ze is KIWA gecertificeerd budgetcoach. Daarnaast werkt ze ook als Sociaal Raadsvrouw en volgt regelmatig trainingen om zich verder te blijven ontwikkelen.
 

          Utrecht 
          carla.wools@sammen.nl

Amanda Both
Amanda Both – vriendelijk voor werkgevers en medewerkers, streng voor ons:

Als secretarieel medewerkster is Amanda Both bij Sammen de spin in het web.

Ze is het vaste aanspreekpunt op kantoor voor werkgevers én medewerkers.

Ze maakt afspraken, stelt de mensen gerust en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Amanda is bekend met de financiële wereld en maakt zich een goede voorstelling van zaken.

Apeldoorn

amanda.both@sammen.nl