top of page

Onze coaches

Micha Aarts
Micha Aarts – betrokken en luistert goed:

Micha heeft haar sporen verdiend in de financiële dienstverlening en communicatie. Ze heeft zich verder ontwikkeld als financieel coach en trainer (o.a. voor het Nibud). Daarnaast heeft Micha de opleidingen tot schuldhulpverlener (Kiwa geregistreerd), coach en 7Life-trainer afgerond.

Delft

micha.aarts@sammen.nl

Pauline Mulder-Hiltmann
Pauline Mulder-Hiltmann – doortastend en resultaatgericht:

Pauline is van huis uit financieel adviseur. Ze werkte 19 jaar in de financiële dienstverlening en kent de weg binnen de financiële wereld op haar duimpje. Pauline maakte de overstap naar financieel coach en heeft een bachelor in Financial Service Management. Ze is Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener en trainer (o.a. voor het Nibud).

Apeldoorn pauline.mulder@sammen.nl

Renske Hoornstra
Renske Hoornstra – gedegen en gestructureerd:

Renske maakt, na een loopbaan als IT-specialist bij een grote bank-verzekeraar, de overstap naar financiële coaching. Naast individuele coachingstrajecten geeft ze ook workshops en trainingen.

Ze is Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener.

Alkmaar

renske.hoornstra@sammen.nl

Marianne Müller
Marianne Müller - oplossingsgericht en bevlogen:

Marianne heeft een achtergrond als financieel manager bij bedrijven die in zwaar weer verkeren. Daarnaast is zij werkzaam als coach persoonlijke ontwikkeling. Met het afronden van de opleiding tot schuldhulpverlener is zij nu ook actief als financieel coach.

           Rotterdam
           marianne.muller@sammen.nl

Natasja Popma
Natasja Popma – inspirerend en volhardend:

Natasja heeft een achtergrond bij Defensie en in de zakelijke dienstverlening. Ze heeft de overstap gemaakt naar financiële coaching. Zij rondde de post-hbo-opleiding Master in Essentieontwikkeling af en volgt regelmatig opleidingen om zich verder te ontwikkelen als trainer (o.a. voor het Nibud) en coach.
 

Breda

natasja.popma@sammen.nl

Cinthia Zijderveld
Cinthia Zijderveld - enthousiast en vasthoudend:

Cinthia heeft gewerkt als fiscaal juriste bij een grote verzekeraar. Haar expertise ligt op het gebied van verzekeringen en belastingen, maar daarbij verliest ze nooit de menselijke kant uit het oog. Ze heeft onlangs de opleiding tot schuldhulpverlener afgerond.
 

          Apeldoorn
          cinthia.zijderveld@sammen.nl

Birgit Looman.jpg
Birgit Looman - betrokken en vasthoudend

Het samen uitvogelen hoe zaken efficiënter kunnen op het gebied van financiën en consumentenzaken, vindt Birgit het allerleukste om te doen! Haar ruim 20-jarige ervaring in de financiële dienstverlening vormt hiervoor de basis. Zij is pensioenadviseur, coach persoonlijke ontwikkeling, en sinds haar opleiding schuldhulpverlening in 2014 coacht zij mensen met geldvragen. 
 

         Delft
         birgit.looman@sammen.nl

Sandra Groenescheij
Sandra Groenescheij- behulpzaam en respectvol


Mensen helpen weer grip te krijgen op hun financiën, dat is waar Sandra het voor doet.
Door te werken vanuit het positieve en te focussen op de vooruitgang, hoe klein ook.
De opleiding schuldhulpverlening, die ze begin 2020 heeft afgerond helpt bij het vinden van de juiste coaching voor elke klant. Op naar resultaat!
 

         Zevenbergen
         sandra.groenescheij@sammen.nl

Ilona Hiddes.JPG
Ilona Hiddes - luisterend oor en betrokken 


Ilona heeft een achtergrond als Financial Controller bij verschillende bedrijven. Daarna heeft zij zich verdiept in de schuldhulpverlening. Ze is Kiwa-gecertificeerd schuldhulpverlener. Doet dit werk met passie en is nog steeds niet uitgeleerd. Regelmatig volgt zij interessante trainingen om zich te blijven verdiepen in het vakgebied.
 

          Raalte

          ilona.hiddes@sammen.nl

Sammen.png
Priscilla Vercijs - toegankelijk en gepassioneerd


Priscilla heeft ruim 10 jaar gewerkt in de financiële dienstverlening. In 2015 heeft ze de opleiding Financial Service management succesvol afgerond en daarnaast is ze altijd blijven investeren in persoonlijke ontwikkeling en kennis. Zo is ze KIWA gecertificeerd. Van persoonlijke coaching krijgt ze de meeste energie en haar motto is ‘’Als je niet verandert, verandert er niets.’’

         Almere
         priscilla.vercijs@sammen.nl

Amanda Both
Amanda Both – vriendelijk voor werkgevers en medewerkers, streng voor ons:

Als secretarieel medewerkster is Amanda Both bij Sammen de spin in het web.

Ze is het vaste aanspreekpunt op kantoor voor werkgevers én medewerkers.

Ze maakt afspraken, stelt de mensen gerust en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Amanda is bekend met de financiële wereld en maakt zich een goede voorstelling van zaken.

Apeldoorn

amanda.both@sammen.nl

Pitty van der Velde.jpg
Pitty van der Velde - toegankelijk en gepassioneerd


Met ruim 12 jaar ervaring als schulddienstverlener is Pitty in 2018 voor zichzelf begonnen. Om nog meer vanuit haar eigen visie en passie dit vak te kunnen uitoefenen. 

Mensen echt van dienst te zijn door ze weer perspectief te bieden. Daar krijgt ze enorm veel energie van. "Het is fantastisch om te zien dat wanneer mensen uit de financiële stress komen na een traject er weer een wereld voor ze opengaat en er weer ruimte ontstaat voor nieuwe kansen. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij!"

         Leeuwarden
         pitty.vandervelde@sammen.nl

bottom of page