top of page

Webinar ‘Nieuwe wetgeving Wsnp en gevolgen op de werkvloer’
data: maandag 9 oktober en dinsdag 24 oktober (extra datum) van 9 tot 10 uur

Misschien heb je het wel gehoord/ gelezen: per 1 juli is de Wsnp (Wet schuldsanering natuurlijke personen) gewijzigd. Berichten als halvering van de aflostermijn, vervallen van de 10-jaarstermijn; wat betekenen die voor medewerkers met financiële zorgen? Wordt het makkelijker om voor een schuldregeling in aanmerking te komen, is een regeling echt eerder afgerond? 
 

Natasja Popma, Pauline Mulder en Micha Aarts van Sammen nemen je mee in deze materie. En beantwoorden al jouw vragen. Zo ben je binnen een uur weer helemaal up-to-date.  
 

Na afloop krijg je een handout toegestuurd met de informatie uit het webinar.

Doe je mee? 

 

Meld je aan

Maximaal 40 deelnemers. Gebruik het aanmeldformulier op deze pagina.

 

Locatie

Waar je maar wilt. Je hebt een rustige werkplek en computer met camera, audio en microfoon nodig. En natuurlijk een stabiele internetomgeving. Het webinar wordt gegeven in Zoom. 

 

Aanmelding

Je kunt je aanmelden voor het live webinar 'Nieuwe wetgeving Wsnp en gevolgen op de werkvloer’ via het formulier op deze pagina. Na jouw aanmelding krijg je direct een bevestiging met inloglink in je mailbox. 

Meld je aan via dit formulier:
Ik doe mee aan het webinar op 24 oktober!
Selecteer een datum:

Bedankt voor jouw aanmelding. Via de mail ontvang je direct de link naar het webinar. Het is mogelijk dat deze met wat vertraging binnenkomt (doorgaans binnen een uur)Mocht je helemaal niets hebben ontvangen check dan je spambox! Het zou kunnen dat hij daar in terecht is gekomen.

Ook niet in je spam? Stuur dan even een mail naar info@sammen.nl, dan sturen wij je alsnog de link per mail.

In de week voor het webinar ontvang je van ons ook nog een mail met link als reminder.

bottom of page