• info837086

Special over loonbeslag

Mei. Vaak een maand waar veel medewerkers naar uitkijken omdat het vakantiegeld overgemaakt wordt. Een welkome aanvulling op het inkomen! Maar mei is ook de maand dat deurwaarders een record aantal loonbeslagen leggen. Ook zij weten dat nu het vakantiegeld wordt uitbetaald.Je bent als werkgever verplicht om de deurwaarder te informeren, te bewaren en af te dragen.

Sammen heeft een special samengesteld met alle belangrijke informatie die u als HR-adviseur of salarisadministrateur moet weten over loonbeslagen. Klik op de afbeelding hieronder om de special te lezen.

.

Uitgelicht nieuws
Recent nieuws
Archief

Contact 

 

Sammen
Apeldoorn, Breda, Delft
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp