Sammen nieuws

Nibud congres 'Wat is genoeg?

Hebben wij nu meer geld nodig dan vroeger? Zijn we rijker en verwender geworden? Heeft een mens feitelijk nooit genoeg? Bij deze en andere vragen staat het Nibud stil tijdens het congres op donderdag 29 juni in Bunnik. Actuele ontwikkelingen rondom de diverse maatstaven die aangeven wat genoeg is komen aan bod. Nu wij meer weten over ons brein en de werking van emoties en schaarste, willen we graag een bredere blik geven op de term genoeg. Heeft een mens feitelijk nooit genoeg? Vanuit cijfermatig perspectief is er wellicht een grens te bepalen. Maar hoe zit het filosofisch gezien? En wat zegt de historie of de economische psychologie? Maakt meer geld echt gelukkiger? Bent u als Hr-adviseur,

Special over loonbeslag

Mei. Vaak een maand waar veel medewerkers naar uitkijken omdat het vakantiegeld overgemaakt wordt. Een welkome aanvulling op het inkomen! Maar mei is ook de maand dat deurwaarders een record aantal loonbeslagen leggen. Ook zij weten dat nu het vakantiegeld wordt uitbetaald.Je bent als werkgever verplicht om de deurwaarder te informeren, te bewaren en af te dragen. Sammen heeft een special samengesteld met alle belangrijke informatie die u als HR-adviseur of salarisadministrateur moet weten over loonbeslagen. Klik op de afbeelding hieronder om de special te lezen. .

'Niks doen kost geld'-Schulden op de werkvloer

Zaterdag 1 april 2017 stond er in het Noord-Hollands Dagblad een artikel over schulden op de werkvloer. Onze financieel coach Natasja Popma werd geïnterviewd over haar ervaringen met dit onderwerp. Het artikel kun je lezen door op de foto te klikken.

Uitgelicht nieuws
Recent nieuws
Archief

Contact 

 

Sammen
Ribeslaan 1
7313 GT Apeldoorn
T. 088 - 660 62 00
E. info@sammen.nl

  • LinkedIn Social Icon
  • YouTube

© 2020 Sammen Coöperatie U.A.  |  site realisatie Stoer Ontwerp