top of page
Team Sammen
  • Sammen

Uw medewerkers informeren over hun financiën.

Met veel plezier begeleiden wij als Nibud-coach medewerkers van vele organisaties. Het Nibud heeft een speciale digitale Geldkrant uitgebracht om mensen te informeren over wat ze kunnen doen als ze als gevolg van de coronacrisis met een daling van het inkomen te maken hebben. Deze krant kan je digitaal verspreiden onder de medewerkers van jouw organisatie . Daarnaast houdt het Nibud op haar site consumenten met de Geldwijzer Corona op de hoogte van actuele ontwikkelingen die in deze tijd belangrijk zijn voor de portemonnee van de Nederlandse huishoudens.

Wij weten niet of dat voor medewerkers uit jouw organisatie relevant is, maar mogelijk hebben zij partners die hier wel mee te maken hebben. Dan heeft het toch gevolgen voor het gezinsinkomen en dus voor jouw medewerker.

Uiteraard staan we voor je klaar als je specifieke vragen hebt. We zijn te bereiken via info@sammen.nl of via 088 660 62 00.

bottom of page