top of page
Team Sammen
  • Sammen

Alle info over loonbeslag in één oogopslag: vraag de factsheet en infographic aan


Een loonbeslag heeft veel impact op een medewerker en de organisatie. Vanaf begin dit jaar is de wetgeving over loonbeslag ingrijpend veranderd. Sammen wil je graag ondersteunen bij de werkzaamheden die hiermee te maken hebben.

Daarom heeft Sammen twee producten voor je; een factsheet voor jezelf en een infographic voor jouw medewerkers. Je kunt ze hier downloaden.


Op deze factsheet zie je in één oogopslag de belangrijkste aandachtspunten voor de werkgever. We geven daarnaast een indicatie van de hoogte van de verschillende bedragen van een beslagvrije voet. Zo kan jij beoordelen of de beslagvrije voet in het exploot van de deurwaarder klopt op basis van de informatie die jij van jouw medewerker hebt.
De Infographic is voor de medewerker die met een loonbeslag te maken heeft.

Op deze infographic staan links naar handige en praktische informatie. Medewerkers kunnen hiermee aan de slag om de gevolgen van het loonbeslag zoveel mogelijk te beperken. We nodigen je van harte uit om deze infographic met jullie medewerkers te delen!


Bedrijven geven deze infographic bijvoorbeeld bij het gesprek ze met een medewerker hebben over het loonbeslag of zetten hem op hun intranetpagina.

Heb je vragen over loonbeslag? Wij denken graag met je mee! Neem contact met ons op via info@sammen.nl en 088 660 6200.

Comments


bottom of page