top of page
Team Sammen
  • Micha Aarts

Nibud-congres: coaches van Sammen geven 2 workshops


Op 18 april organiseert Nibud haar Jubileumcongres Geld & Gedrag. Naast ruim 300 deelnemers, koningin Máxima en vele sprekers mogen ook Pauline Mulder en Micha Aarts een workshop geven. Sammen werkt als Nibud-coach en Natasja, Pauline en Micha zijn freelance trainers voor het Nibud. Tijdens het congres geven we de volgende workshops: Eigen schuld, dikke bult?! Wat betekent dat voor je werk- door Micha Aarts Hoe kijkt u aan tegen een werknemer met schulden? Ervaar dat uw oordeel o.a. gekleurd wordt door uw functie binnen een organisatie en de informatie die u over de medewerker heeft. Aan de hand van een reële casus van de Nibud-coach kijkt u vanuit verschillende gezichtspunten naar de medewerker met financiële problemen. En krijgt u handvatten om hier in de praktijk mee om te gaan. Voor één dag arm - door Pauline Mulder

U kruipt vandaag in de huid van een persoon met geldproblemen. Welke keuzes moet u maken? Dan belt er weer een schuldeiser, het volgende momentkrijgt u een onverwachte rekening of er staat een deurwaarder op de stoep. Ondertussen hebben uw kinderen nieuwe kleding nodig. Welke druk en stress brengt dit met zich mee? In deze praktijkgerichte workshop ervaart u het aan den lijve.

bottom of page