top of page
Team Sammen
  • Pauline Mulder-Hiltmann

Onderzoek naar praten over geldzorgen en -problemen op de werkvloer.

In gesprek over geld met medewerkers; wil jij ons vertellen hoe je dat doet? Praat en denk dan mee in ons onderzoek en krijg een VVV bon van € 30,--.


Ben je werkgever of leidinggevende bij een middelgroot of klein bedrijf? Wil je graag betere ondersteuning en hulpmiddelen bieden aan jouw werknemers? Dan zoeken wij jou!


• Je bent werkgever of leidinggevende bij een klein of middelgroot bedrijf.

• Je hebt ervaring met het voeren van (moeilijke) gesprekken met medewerkers. Ervaring met financiële problemen op de werkvloer is geen vereiste om mee te kunnen doen.


Wat gaan we doen? Als je meedoet, dan ziet dat er als volgt uit:

1. Klik op deze link en vul het online aanmeldingsformulier in.

2. Wij bellen je om een afspraak te maken voor een interview in maart of april.

3. Je ontvangt via de post een aantal korte voorbereidende vragen, die je voor het gesprek invult als basis voor het interview.

4. We ontmoeten elkaar online of op een plek die jij fijn vindt. Het interview duurt ongeveer 1 uur.


Wie zijn wij? Het Nibud, Muzus en Sammen Financiële coaching brengen door middel van gesprekken met zowel werkgevers als medewerkers de behoeften rondom het voeren van (moeilijke) gesprekken op de werkvloer in kaart. De inzichten die deze gesprekken opleveren, gebruiken we vervolgens voor het ontwerpen van oplossingen ter ondersteuning van deze gesprekken.


Wil je meer weten? Stuur dan een mail naar joanne@muzus.nl. Zet hierin jouw naam en telefoonnummer. Wij nemen dan contact op. Je kunt ook bellen naar 015 - 213 71 49 en vragen naar Joanne Wiersma.

コメント


bottom of page