top of page
Team Sammen
  • Micha Aarts

4 maart webinar 'Nieuwe regels beslagvrije voet- gevolgen voor werkgevers'

Op 19 januari gaven we voor de tweede keer het webinar 'Nieuwe regels beslagvrije voet- gevolgen voor werkgevers'. Bijna 30 Hr-adviseurs en salarisadministrateurs werden in een uur bijgespijkerd over de nieuwe wetgeving bij loonbeslag en aandachtspunten om rekening mee te houden. Op 4 maart geven we het webinar nog een keer, zoals ook te zien is op de site www.financieelfittewerknemers.nl van Wijzer in Geldzaken. Hier kun je je aanmelden: www.sammen.nl/webinar Enkele reacties van de deelnemers: - 'Fijn om de highlights te horen' - 'Ik weet nu beter waar ik een medewerker op kan wijzen als er een loonbeslag binnen komt.'

- 'Ik dacht dat het eenvoudiger zou worden, maar ik bel jullie wel even als ik vragen heb.'

Comentarios


bottom of page